Post by discsosouncopor on Mar 15, 2022 5:27:37 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ 三国杀 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 三国杀 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ tokeny generátoru kódů ▞▞▞
▞▞▞ 三国杀 2022 version ▞▞▞
没有新武将,垃圾游戏
A Kiss from Death: Anime Otome Virtual Boyfriend Piedzīvojumu spēles huf
Po nedávné aktualizaci nemám vůbec přístup ke hře. Jsem. Používám Samsung mega 5.8.. Poslouchám vás. Stále nelze přeinstalovat. Problém je, že obrázek není jasný
三国杀 カード wgg
Obrazovka Servírování a načítání nám umožňuje trollovat celý den, rozhodně to není zábavný zážitek, s nímž se musíme vypořádat, dokonce ani ti, kteří tuto karetní hru tak miluji. Problém s připojením k podávání a načítáním hry je třeba vyřešit a vyřešit správným způsobem. Spíše než kp vnucování nových postav a herního režimu by bylo první prioritou záplatování. Jinak by nebyly žádné zkušenosti, se kterými by se dalo mluvit.
Nejsou to tři království zabít ve webové verzi, ac se nemůže ani připojit
三国杀 Kort vphn
Obecně platí, že údaje o webové verzi nejsou interoperabilní. .
Výukový modul nejde vůbec přehrát, je zbytečné kamkoli klikat! ! ! ! !
时常断线的烂游戏,害得我排位一直掉,玩了有什么意思
Nemůžete si ani dobít hry a nepodařilo se vám vytvořit objednávku, takže nechcete vydělávat? Původně to byla kryptonská podvádění a nepřiměla lidi ke kryptonitům.
Jedinou nevýhodou je, že nemusíte vázat další globální účty, což je škoda. Nic jiného není velký problém a docela se mi to líbí haha
Hra samotná je zábavná, nevadí, když se neotevře obchod a speciální nabídky, ale zaseknout se dá velmi snadno.
实名认证? 尼玛不是海外服别上架这里。垃圾游戏 如果能给0星早给了
unable to enter again
zábava
谷歌上的三国杀多久没更新了? 新武将全部不能用,技能显示白班,大家不要下载,垃圾游戏
你们找了周杰伦唱黑色幽默代言了吗,全程黑屏玩你妹哦,幽默也要有个限度好吗?
新武將既技能又用唔到 重裝又唔得 官網個個又安裝唔到 想點阿?test好先擺上架la
三国杀 Kāršu spēles uykb
Konečně jsem to viděl v obchodě Google Play. Mohu v budoucnu dobíjet v zahraničí?
Vlastně tuto hru stále rád hraji, ale v kartě je příliš mnoho chyb a nevím, proč nebylo dobití připsáno, ale vše ostatní je ok.
一星是因為這遊戲的伺服器是我見過最爛最垃圾的
OK
很常眼看要赢了 然后卡了再进发现自己已经阵亡了 垃圾游戏
Promiňte, pokud se přihlásím jako účet hosta, ale omylem smažu hru a zapomenu účet, jak mohu získat zpět přihlašovací údaje? Pamatuji si jen název hry.
三国杀 Card yfl
无法用Google pay充值
Velmi zábavné, první volba, jak trávit čas
Moje hra Three Kingdoms zčernala. Když stisknu tlačítko pro spuštění hry, přeskočí na černou obrazovku, kromě řady hlášení z reproduktoru. Jak by to mohlo být?
Černá obrazovka se po aktualizaci nezapne
Nemohu se přihlásit, zkoušel jsem 30 minut, bez úspěchu. Revidováno, budete potřebovat slušnou vpn, abyste získali stabilní připojení. Změnil jsem recenzi na 3 hvězdičky.
Proč nemohu dobít, stále to hlásí „Nepodařilo se vytvořit objednávku“
不更新
Je to původní Three Kingdoms Killing! Skvělé ovládání a plynulá hra! Vše, co máme rádi na Three Kingdoms Killing, je tady! Je to v čínštině. Pokud existuje anglická varianta, bylo by to perfektní. Bohužel se nemohu připojit ke svému online účtu Three Kingdoms Killing. Proto je třeba znovu hrát od úrovně 1.
垃圾游戏
Po aktualizaci mi nejde do hry, pouze se načítá...
烂游戏。。一直卡机。。很难进
网线弱!太弱了!不是我的问题,我还是第一次玩这种游戏会卡,真的很无奈,拜托请行动
叫外国人做中国实名认证,垃圾游戏
有bug, 看不到五谷的牌,手牌数和生命不一样
Latest update cause the game crash when logging in, please fix it!Version does not match
我抽了二十多张牌,一张闪都没有,根本不给我赢的机会
Game cant start after update.... What happened?
Opravdu zábavná hra
can't login again
Můžete opravit váš server? Naštve to, pořád to klesá
本来就是冲着配音在有了online的情况下再开新号来玩的,结果武将语音根本没声音,失望至极。还好一次只充了五十。
三国杀 カード wgg
Aktualizace verze není synchronizována a aktivity nelze přehrát
正玩着呢就跟服务器断开了,重连好几次都连不回去,退出程序再进就完全进入不了游戏了,非常不稳定
垃圾游戏,时常会断网
服务器有问题
Již dříve jsem měl problém, ale po kontaktování zákaznického servisu byl rychle vyřešen. Je velmi pohodlné hrát Three Kingdoms Killing bez použití počítače.